siden sist!

. Nå skal jeg blogge litt om hva jeg har gjort siden sist.. jeg har hatt bloggpause. Her er det en sang du kan høre på mens du leser og ser på bilder!1. Jeg og Heidi søta reiste med tog til Bergen. Det tok da 8 timer tror jeg. Vi besøkte søstera til Heidi og det var kjempe gøy! Jeg vil flytte til Bergen. Det er så fint der.  vi kjørte båt og var på shopping og jaa her er det noen bilder!

klar for å dra.

spise spise og spise

BÅTTUR ER BARE BRA!


2. jeg har vært på førpremiere med Pernille, Ingrid og Veronica? FILM: Twilight: Eclipse..vi dro litt tidlig var på shopping da også. Og vi så filmen ute og var hjemme 3 tiden på natta ! :O
Bilder:

og sist men ikke minst møtte vi  Alex Meraz, som spiller Paul en av ulvene i filmen. Det var kjempe gøy å se en av de i virkeligheten.

<3<3<3<3<3<3

3. har sett Sex and the city 2. Den var utrolig bra! Med Ingrid og Pernille.
Bilder:4. Jeg har vært på LEIR  som var veldig gøy egentlig. Møtte nye, kule og morsomme mennesker. Men har dessverre ikke noe bilder , vi sov ute i telt og det var bare gøy egentlig, men litt dårlig vær fikk vi. Og vi bada og gikk tur og dansa og alt mulig rart! Drit bra sted skal dit neste sommer også tror jeg haha..

5.Også har jeg vært på grillkveld hos Jenny, og det var utrolig gøy og vi lagde en dans og tokk masse bilder og grillet og mye mer egentlig kanskje jeg legger ut en video snart!
6.jeg har vært på campingen, å herregud som jeg og Sindre  bada det var ikke mer enn 13 grader eller noe også ble det 14 og 15 men for det vi badet 3 ganger om dagen osv det var kjempe gøy. Hehe sindre var svømme kompisen min. Og jeg så på film med Knut Henrik  og  VI brukte mye tid på neglene våre og vi shoppet hehe det var gøy så Knut Henrik var egentlig min film kompis haha  det var Kjempe kos! Vi må møtes flere ganger Knut Henrik og Sindre !

SOVER?
Du er flink Anne May

Knut Henrik  (HAN HOSTER)

4 kommentarer

Titt *

17.jul.2010 kl.14:08

Tøøøøft! Jeg vil også flytte til Bergen.. utrolig flott by :P
Fine bilder :-D

caroline

17.jul.2010 kl.14:31

Utrolig fine bilder :D bra du har koset deg da :)

Johanne og Ingrid<3

17.jul.2010 kl.14:45

Kjempe kule bilder! :o)

Skriv en ny kommentar

Lawa

Lawa

14, Gran

Fra Kurdistan. spiller håndball. Her blogger jeg om hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits